Det startar med gott tänk och goda ord- det goda alltså. Snart 50 och erfarenhet av flera arbetsplatser och arbeten. Och faktiskt inget slår den goda änslan av det arbet som jag utför idag. Även ska tilläggas att jag har allt som oftast, haft bra chefer runtomkring mig tidigare i mina anställningar. Dock har de organisationer ch aretsplatser varit uppbyggda på ett helt annat sätt än den jag är i idag.

Idag arbetar jag efter en affärsplan där det uppskattning och beröm ingår i den dagliga vardagen- både från mig och till mig. Under mina snart 3 år kan jag också blicka tillbaka och se klart och tydligt vad som händer med mig och mina kvinnliga kollegor- VI MÅR GOTT av det!!Kiss Vårt jobb blir roligare vi blir effektivare och vi har mer kul på arbetet än jag tidigare trodde var möjligt.

Happy me- skrev jag igår på facebookSmile I går kväll - som vanligt tisdagsafton i Lerums centrum- blev en mycket enerigivande afton- Tips ideer haglade och vi såg en härlig sommar framför oss. Det är just deta att dela med sig både av jobbet och inspiration i det som är så grymt kul! Gåvor och kronor på huvudet till "mina" tjejer kan tyckas märkligt men gör så gott för var och en av oss att få den där lilla uppskattningen Kiss Och vi lär om våra produkter - på ett enkelt proffessionellt och roligt sätt skapar vi glöd i våra tisdagar!Kiss Tack tjejer!

Happy me som valt detta till mitt huvudsakliga arbete!! By the way- precis som mina konsulter sätter jag mitt aretsschema själv- vi är utan chef som säger till när hur var och med vem som jag sa arbeta. Frihet under ansvar där vi tar ansvar för vi älskar ju denna möjlighet att arbeta tillsammans med kosmetik och hudvård! Sommarjobbet för oss är igång och vi älskar det! I sommar kör vi spa hudvård och make up klasser- Vad gör du i sommar? Häng på oss vettja!Kiss

Mail

Solprodukternas charm- yes så gott det gör för huden med kvalitetssäkrat solskydd som även återfuktar- färre brännskador och istället härligt glimrande sommarhud. SPF 30 eller 50 för alla och envar!

Nu dags för powerwalkSmile

Kram A.