När mina större tjejer var i skolåldern arbetade jag i en verksamhet som höll öppet året om. Under skolavslutningar var vi många som ville vara lediga. Likaså under julimånad då fritids var stängda. Mindre kul de gånger man fick vara kvar o hålla verksamheten igång när man egentligen ville vara med barnen... Idag har jag det annorlunda. Det har näst intill blivit en självklarhet för både mig och mina yngre tjejer att jag i principå alltid kan vara med på händelser i deras livSmile


Finaste tjejerna firar sommarlov med fika


Enklaste bästa smarrigaste sommartårtan- I love it!

Jag känner mig lyckligt lottad och stolt över mig själv som tagit dessa steg in i Mary Kays yrkessamma värld. Jag vt skillnaden på liv. Jag vet känslan när chefen svslår en ledighetsansökan kontra att själv idag bara skriva ledig i almanackan på skolavslutnngsdagen fast att tjejerna är 12 och 14. Livet blir vad du gör det till- och är man missnöjd med något är det bra att ta stegen åt motsatt hållSmile

Sommarlovet är här och inga klockor är ställda - tjejerna kommer vända på dygnet och gärna jag också- avslppnat och lugnt några dagar här och några dagar där- och sol och värme vill vi såklart ha mer av- fram med detta nu fröken väder!

Självklart behöver jag inkomst även på sommaren-som entreprenör är det en gudagåva att unna jobba när det passar mig och mina tjejer! Idag blir det herrarnas afton perfekt lördag. dagen ihop med tjejerna och sen iväg och arbeta ett par timmar och sen lördags ihop igenSmile

Förresten idag ska jag smörja benen på ett nytt sätt- först targeted action toning lotion som gör huden fastare spänstigare och återfuktar upp till 24 timmar- därpå cc cream - färgad fukt med spf 15- Och mina ben kommer bli gyllenbrunt skimrande! Så enkelt och väl värt att testa om du vill få mer färg på dina ben- hör av dig till mig bara Mail

Produkterna kan du såklart läsa mer om HÄR


För jag e brum om bena precis som de ska va.. Testa du mä!!Kiss

Targeted action toning lotion stramar åt huden o återfuktar upp till 24 timmar

cc cream nyans deep

Gyllenbrynt sommarskimrande ben- HEJ DÅ strumpbyxor!! så enkelt och så fin färg! :)

Trevlig lördag och kram A.