Oh lala så kul- Sommaröppet hus igår - jag en kollega och våra produkter i vår löokal i centrala Lerum. Inbjudna befintliga kunder fick mingla runt bland HELA vårt produktsortement och också testa vår fantastiska sommarsucce- SUMMERCOMBO- som tightar och brunar till huden. Brunare fastare ben och armar- stod på schemat för den som ville och WOW vilken succe! Denna combo ger verkligen suveränt resultat och det direkt!! Såååå kul att alla som provade igår gick hem strålande glada över färg och tighthet på armar och ben!!Smile


Så här såg det ut igår- alla fick fram en fantastisk potential av färg och form på sin hud vid testandet av summercomboKiss Och om nu bilderna ser bra ut så an jag säga att det såg ännu bättre ut i verkligheten- testa du också!!

Det är just detta att vara delaktig till att människor når de resultat de vill ha- och vad det gäller huden så möter jag många som liksom har stannat upp i ett slags acceptansläge utan att ha undersökt om det går att få huden till önskat läge.
Jag jobbar med kvalitetssäkrade produkter som ger bot på det mesta och jag gillar just att ha den lyhördheten så att nya kanse otänkbara och omöjliga resultat påå huden uppnås med test av "rätta produkter.

Visst tar det sin lilla tid i anspråk vad gäller att fixa ett event som gårdagens- dock när resultatet av nöjda besökare uppnås är det värt all tid!! Kiss


Oavsett om du vill byta yrke få bättre resultat på din hud, så handlar det om att jobba för det! Det lilla varje dag! Själv vill jag jobba med fler ha roligare tillsammans med fler i mitt dagliga arbete inom coslmetik och hudvård- jag vill också få mer snurr på bloggen- och vad behöver jag göra då- jo nå ut till fler- genom att möta fler människor både genom skrivandet här men ocså ute i verkliga livet- sån tur att jag älskar just detta med möten- så hoppas vi möts och kanske också börjar jobba ihopSmile

Succé är ett faktum som vi själva skapar!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 Midsommarveckan ligger framför och fröken väder verkar gått i ide.. Passa på såhär innan sommarvärmen kommer på nytt att boka in en halvtimmes avstämning hos din hudvårdskonsult. Stäm av med tydlighet vad du skulle vilja uppnå för resultat? Ny färg på skuggorna? Fylligare fransar ? Likaväl som jämnare hudton kanske vill du ljusa upp och få bukt med pigmentfläckars synlighet. Brunare fastare sommarben? Torra händer? Ja, möjligheterna är många och du får hos mig och mina kollegor prova ALLA våra produkter där de hör hemma på din hud HELT KOSTNADSFRITT. Och för mig så är just denna utveckling i att erbjuda de bästa produkterna som ger just dig de resultat som du vill ha- en härlig arbetsvardag! Det är genom detta jag får kraften och styrkan till att ta tag i annat mindre roliga saker. Man ska ha kul på jobbet- söka sig till goda arbetsmiljöer och arbeta med det man brinner för- det har jag idag!Kiss Och jag vill lära ut mitt jobb till fler- jag vill verkligen att fler når den tilvaron. Kankse vill du bli min nästa kollega och ha kul inom hudvård och cosmetik under dina yrkessamma dagar? Maila mig i så fall annelie@annelieeng.se

Egen tid med en actionhjälte- inplanerat och lyxigt då de allt som oftast är två som samtidigt konkurrerar om min tid..Kiss Önskemålet ligger på Ikea.. Kiss Även om jag hade tillbringat dagen i soffan och goda samtal med min actionhjälte.. ja vi får se vad dagen bjuder.. den sovande actionhjälten lär sova skönhetssömn ett flertal timmar till..

Njut av din lördag- det ska jag!

Kram A.