Om man vill någonstans riktigt riktigt mycket- ni vet en sån där 10 poängare - man sluter ögonen och den kittlande känslan känns i hela kroppen av att vara där- som om man är nyförälskad. Så öppnar man ögonen igen och .. man ser sig själv vara låååångt ifrån där man vill vara. Känns senariet igen? En fråga man kan passa på att ställa sig då är- Om jag nu vill vara där så mycket- Hur kommer det sig att jag är där jag är nu?

Svaren är såklart induviduella och olika från person och situation. Dock kan man fortsätta frågeställningarna i stil med- Vad är det som jag gör idag som har tagit mig hit jag är idag`Vad behöver jag göra för att ta mig vidare dit jag vill. Det är just genom öppna enkla frågor likaväl till oss själva som till andra som vi får de "riktiga svaren som för oss framåt dit vi vill. Såklart är den första frågan Vart vill jag?

Ibland blir svaren ett konstaterande av att det är dax att säga hejdå till vissa invanda beteende. När jag slutade röka sa jag hej då till min bäste vän cigaretten- helt frivilligt. Cigaretterna var näligen utan plats i den framtidsbild som jag såg. Såklart att det var sorg i hjärtat, att säga upp bekantskapen frivillgt med sin bästa vän.. Dock var viljan att ta mig vidare så mycket starkare och visionen om mitt önskade läge så attraherande att avskedet satt och nya steg togs. Vilket jag är grymt stolt över idag.Kiss

Och visst kommer dagens förändringsprocess ge mig samma stolthet som hej då till cigaretterna. Det har jag redan bestämt! Håll koll här på mitt mod att våga ta nya steg.

By the way har sen kväll och natt varit eett "iskallt umgäng med frysen. Den gamla harvan var så full av is att dörren gav upp att stänga.. så tja, vad gör man FROSTAR AV.. för det är just det man måste göra med en sån gammal harv. Den bekantskapaen ska inom en snar framtid sägas upp - och nytt umgänge ska senare få ske med.. yes det är just det- jag måste ta reda på hur det nya umgänget ska gestalta sig- så jag vet vad jag vill ha innan jag ger upp harven. I allafall ska det vara med automatiskt avfrostning. Att frosta av som jag har gjort tar tid och den lägger jag hellre på annat framöver. Så min frysplan är su på pränt!

på pränt kanske du undrar - jo jag listar - både i huudet och med pennan- genom att skriva o tala förstärker man sina tanar- matar dem in i sitt omedvetna jag och med tillräcklig öppenhet så skapar man då nya vägar till att ta sig dit man vill. Så yes- frysen finns nerritad- den ska bara specificeras mer så det blir just en sån frys jag vill ha.

Nu vidare in i dagen- midsommarleveranser till både män och kvinnor. Smart där mina herrar- maka söker maka heter det- så söker ni uppmärksamhet från kloka medvetna damer som tar hand om sin hud- är det god ide att göra detsamma! Och jag har en del av dessa män som kunder- om de fått resultat- YES!! Jag arbetar som sagt med marknadsledande produkter inom hudvård och kosmetik. Min hemsida
Kundbesök hos ett par kloka kvinnor som prioriterar hudvård och skyddande produkter på sin hud finns också på agendan denna dag.

Bästa innehållet för dagen sätter du själv!

Kram A.Kiss