Jag tror på förändring. Jag tror på det egna handlingsansvaret och jag tror på att göra drömmar till verklighet.  Och jag tror på att utveckla sig själv sin personlighet och sitt handlande.
Igår utvecklade jag mitt mod och gjorde slag i saken- jag tog ett STORT steg fyllt med vuxenpoäng... så idag börjare en ny sorts övning- en övning in ny självbild.. I HAVE MY HAIR CUT!!!

Yes! Medvetet och helt i linje med mig själv måste nu självbildens svarthåriga man suddas ut- den har gjort sitt! Och jag gillar vad jag ser- STORT TACK BÄSTA BÄSTA Linnea på Simas hårstudio- enastående hantverk!! Det svarta rätt risiga håret har nu bytts ut måt fin fina mjuka toppar i snyggt levande bruna nyanser. Och det är jag- en mogen företagskvinna i sina bästa år! Yes, the blac historie is gone- den ljusnande framtiden är min och jag passar in!

Det är bra att använda modet inom sig och våga förändra det man kan förändra för att ta sig dit man vill! Kiss

Yes, its my hair!!! Eller ja- DET VAR MITT HÅR!!Kiss

Det där med färg- och en frisör med kunskap- Det kan bli hur bra som helst!!Kiss

Bästa bästa Linnea- Grymt resultatfokuserad med kunden i fokus!

En gång var det långt och svart...

Och nu..

This is it! My new look! Kiss Känns helt ok- snart femtio fräscha toppar- låt sommaren ta fart- I GOT THE LOOKKiss

Njut av dagen använd en skopa mod och ta ett första steg till det förändrade läge du vill vara i- läskogt i början men ack så skönt när steget är taget!!Kiss

Nu kundleveranser inför midsommar! Mer bruna en åt folket- sommarcombo packas nu i flera påsar-fraktfritt inom Sverige- Me like!!Kiss http://www.annelie.eng.marykay.se

 

Kram A.