Hur många drömmar har du önskat men sen lagt åt sidan för något annat? Vi önskar oss alla mångsyssleri varje dag. Omedvetetvwller medvetet. Det är just med medvetna väl valda steg vi kan nå att drömmar blir till verklighet. För 8 årsedan besökte jag arhodos för första gången tillsammans med mina 2 äldsta döttrar. Atlanticprincess princess hotel gav resan den pricken över iet som gjorde att jag satte en dröm om att komma tillbaka till just detta hotel igen. Jag har besökt både Rhodos och andra länder på chartersemester efter vistelsen på Rhodos och princess. Varje gång en resa har kommit på tal har jag gått n på fritidsresors sida och kikat på hotellet igen. Även om drömmen att återkomma funnits så har plånboken varit på en annan våglängd. I nuet , tidig morgon i Grekland Rhodos - jag sitter och blickar ut över Atlanticprincess poolområde sim gör sig redo för en dag med lek o bus. Jag är här- jag ör mitt i min dröm. Med medvetna val sitter jag med morgonkaffet och suger in känslan. Ytterligare en dröm kan bockas av. Som bonus är actionhjältarna överens om att hotellet lever upp till förväntningarna efter en 1/2 dag här. Ibland tror jag att du liksom jag tappar bort dina drömmars möjligheter till att göra dem Sanna. Mitt tips är att hämta hem dem igen. Drömmar är inget farligt utan bara en stor dos möjlighet för både dig och mig att ta dig till olika njutningslägen Rhodos och atlanticprincess levererar precis som för 8 årsen. Vilket och så varit en självklarhet min dröm. Fortsatt god midsommar helg till dig😘 Kram A