Klockan är åtta här på Rhodos och jag sitter återigen med morgon kaffet och blickar ut över poolen. Välstädat poolområde utan morgonstress. Inga handdukar på stolarna före klockan åtta. Så skönt. Jag har bott på hotell där det redan vid sex tiden på morgonen varit fullt vid poolen. Här gäller klickan åtta som första tjing. Super! Morgonstund och egentid - oavsett resa eller ej. En stunds egen tid av dagen tror jag är bra för de flesta. En stunds egentid med att filura på sina drömmars mål egenansvar släppa jämförelsen med andra och sätta en plan för action. Låter det ambitiöst? Iallafall har den medvetna stunden av egentid hjälpt mig att vara i och njuta nuet😃 Innan jag gick min första coachutbildning hos hälsoakademin Europa så längtade jag mer ifrån nuet än njöt av det. Varannan helg utan barn blev som ett mål.. Jag är så tacksam över att jag gick utbildngen jobbade med mig själv och lärde mig att uppskatta nuet😘 Igår tog vi en långpromenad bort till ett hotell vi gästat för 6 årsedan. Dock var alla 4 tjejerna med då. Stället var sig likt och vi gick igenom de kul minnena från den resan. Jag tycker om att resa med mina barn- och visst blir det ett intensivt umgänge i en vecka. Dick eget handlingsansvar med en stunds egentid per dag och njutningen tillsammans med barnen är optimal. Så jag kan varmt rekomendera att resa med barn istället för att lämna dem hemma.