Att byta miljö för att sätta sin kompass- japp om det så bara är från in till utsidan så passa på att slå dig till ro en stund under sommaren och sätt din kompass - hur ska du annars veta hur du ska styra stegen i höst? En coachutbildning för många årsedan gav mig just verktygen att våga vara modig att sättamin egna karta och ställa in min livskompass efter den. Jag är stolt glad och mycket tacksam över att jag själv den gången var öppen och greppade verktygen som serverades. Jag är lika glad stolt och tacksam över alla de som också greppat dessa verktyg efter det att jag har serverat dem vidare inom karriärcoaching hälsocoaching och ledarutveckling. Det händer något med oss människor när vi greppar vårt mod och vågar gå utanför vår trygghetsbox. Att nyttja sin öppenhet till en talare föreläsare eller skribent kan ge oss så mycket nytänk. På samma sätt som slutenhet och icke mottaglighet till andra människors kunskap kan leda livet långt bort ifrån den egna drömmen. Lite eftermiddagssiesta med bästa utsikt- tjejernas trivsel i poolen. Vi har det verkligen superskönt! En målbild sen många år tillbaka är verklighet. Att sätta mål handlar aldrig om misslyckande att sätta mål handlar om lärdomar. Att låta bli att sätta mål handlar om rädslor Jag har haft förmånen att möta några av Sveriges professionellaste coacher genom åren- och jag har lyssnat lärt och praktiserat- Stundtals urläskigt och en känsla av att vara Bambi på hal is. Dock har jag alltid fortsatt praktisera . Att jag en gång i tiden fick lära mig att översätta mina drömmar till mål gör att jag genom denna resan kan bocka av ytterligare en genomförd dröm från min lista. Yes, jag är en jäkel på att genomföra mina drömmar! Och det ger en fantastisk känsla! Valet är ditt antingen vill du genomföra dina drömmar eller också låter du bli. Ju öppnare du är mot möjlighetstänk utbildare talare föreläsare skribenter som väcker eftertanke att kunna förändra ord och handling i rätt riktning. Ju större chans har du att låta bli att din dröm just stannar vid en dröm. Oavsett hur du väljer ber jag dig låta bli att fördöma mig eller någon annan som styr våra steg mot våra drömmarsmål. Det är helt onödig energi att lägga då vi vet att mål och resultattänk är vad som skiljer en vinnare från en förlorare. Och det vinnande teamet vill jag iallafall tillhöra Åter till poolumgänge och delaktighet i mina drömmars resa. Kram À.