Lika tydligt som Gyllene Tiders låt Sommartider bjuder på en glad och härlig känsla av goda sommarminnen- lika go känsla pluss lite till eller mycket till känner vi nu av låten som ekar ur högtalarna på poolområdet och att att vara i denna härliga miljö. Vi fyller på med massor av lek bus vattengympa och bollspel i poolen. Goda samtal och bokläsning i solstolarna. Yes mina ungar har alltid öst minst en bok under våra semesterresor. Den rutinen sitter fortfarande😃 Middag underhållning och umgänge på kvällarna. Däremellan blir det både morgon och eftermiddagspromenad bad i havet och shopping. Och vi trivs. Vi fyller på banken med god energi till höstens mörker som vare sig vi vill eller inte väntar runt hörnet. Oavsett om man gillar charterresor eller inte och dess bekvämligheter, så fyll på med sol och det du gillar allra bäst. Ju mer du fyller upp den goda energi bägaren inom dig ju mindre töms den av småsaker under vintermörkret. Gillar man bekvämlighet god mat poolhäng aktivitetsutbud att delta i om man vill- en nära flight från Göteborg. Ja, då är atlantica princess på Rhodos ett ypperligt alternativ att testa. Passar oss i olika åldrar finns verkligen fun in the sun!! Tack Fritidsresor för att denna resa miljö och hotell motsvarar förväntningarna som lever kvar sen 6 år tillbaka. Och återigen- Vi åker gärna hit igen! Nu dax för den svalkande poolen innan lunch på utomhustavernan på poolområdet ., Ett paradis av bekvämligheter att fylla sig med!o Kram A.