Ibland måste jag nypa mig i armen och verkligen känna av att det är på riktigt som jag lever. Teknikens under under mina levnadsår- ja visst är det så! Jag sm älskar musik och är i mångt och mycket allätare av musikaliska changrar- i dessa spotifytider når jag en förmögenhet av låtar och artister utan att behöva anstränga mig speciellt.

Musik är viktigt för mig- det triggar igång olika känslor och jag kan faktiskt välja känsloläge själv med hjälp av "rätt låtar".

Eftersom musik triggar igång ina känslor och jag alltid kör för mig peppande låtar när jag har deadlines eller vill öka farten under arbetstiooar eller för den delen när jag städar hemma. Så nu har mina konsulter fått i uppdrag att skicka in sin bästa pepplåt till mig- artist o låttitel- så har jag skapat Just do It:s Mary Kay pepp!! Och vilken playlist so far!!! My good - denna lista kommer öka takten både i mitt jobb min städning ( så länge det ligger på migWink) och på mina powerwalk steg! Så bra listan blev- jag hade aldrig kunnat skapa den bredd av pepplåtar som finns där nu- TEAMWORK IS DREAMWORK!!! Tack alla ni bästa konsulter i Just do it för er delaktighet- nu har vi 50 låtar på vår playlist som verktyg till en sjudundrandes arbetsmånad!! Så kul!!Kiss

God tårta igår kräver sina steg idag.. japp utgifter kräver sina intäkter minus kräver sitt pluss för att bli lika- så är det i allt. Jag tror att det är som svårast att kika på vad vi ska offra för att få till det där likamedstecknet som att vi når våra önskade mål i livet. Jag kommer ihåg när jag skulle sluta att röka för ca 10 årsedan- att offra det sociala umgänget utomhus ihop med rökare var det absolut svåraste att bestämma sig för. Och det var just det som ledde mig minst fram till mitt mål och önskade lägge att vara en ickerökande Annelie.. Jag knäckte nöten och är idag 10 år senare mycket glad för detta!

Du liksom jag måste alltid offra för att nå din egna framgång. Vart vill du? Vilken energi och vilken tid är du beredd att offra- ta från annat för att nå dit? Japp du bestämmer själv och du kan lyckas med allt du vill - sätt väl attraherande målbilder!.

Med denna så peppande playlist är jag så taggad till att fortsätta mitt stegande och offra ur bekvämlighetszoonen för att ta mig vidare och beta av min dröm och mållista.

Nu ska jag skicka ut playlistan till mina konsulter- en av dem håller just på med skruvar och ihopsättande av soffa och listan kan komma väl tillhands i det fokuset I think- kan också tilllägga att jag är icke tillfreds med mitt beslut att inte köpa hennes förra soffa..Ett försnabbt beslut som jag nu ska göra mig tillfreds med-har lagt till ny soffa på min drömlista nu.. kan göra så att rätt beslut i den frågan tas framöver..Kiss

Marängbottnar- hallonkezella emellan vaniljvisp runt om in i frysen. Tas fram ca 30 min innan servering dekorera med frukt- SÅÅÅÅÅÅÅ GOD!!!!!!

Trevlig fredag!

Kram A.