Den kvinnliga intuitionen gör sig väl påmind- den eegna känslan och tanken är i de flesta fall så rätt. Ibland handlar det mest om att låta tiden ha sin gång. Herre gud visst har väl du också tänkt att de vill jag NU och så har ingenting hänt, kanske har du tom blivit frusterad? I allafall har jag mängder av situatioiner i min historia när jag blivit det.. Men så..när jag väl har släppt tanken om nu- jag menar jag har fortsatt ha tanken på att jag VILL- men dock utan nu- också så- rätt som det är så har jag det jag vill eller upplever det jag vill- FANTASTISKT!

 

2 av 4 älskade actionhjältarKiss i fina sommarminnensmiljö

Badande kusinKiss

En veckas underbart strandliv vid havet har passerat och jag har definitivt njutit- När tom jag har havsbadat- tja- då är det värmebölja i vårt land!Wink Jag lockade tom med min kusin med man ut till havsluften. Härliga sommarminnen och idag är det arbetsdag- hade en tanke igår om att när veckan är slut och augusti är här- tja- då är sommaren över för detta året.. och ja- idag känns det som om sommaren redan nu är över för Brr! Kyla här idag- passar gott med arbete :)

Blandat bord med läppstift i fokus- Välkomna på provning!!Kiss

När man valt att arbeta som jag gör som entreprenör och som fristående hudvårdskonsult oh sales director för Mary kay- tja då ger det mig förmånen att kunna bestämma själv över ledga dagar och arbetande dagar. En livsstil som jag varmt rekomenderar! Jag har i mina dagar räknat semsterdagar- blivit "tvingad att ta semsester under en viss period som ej var mest passande för mig - har du varit i samma situation? På den tiden önskade jag att jag slapp undan den problematiken- idag flera år senare har jag tagit mig dit att jag kan ge mig själv ledigt när jag vill- bara jag utför mitt arbete där i mellan! En lovely tillvaro!

Dock ska nu fröken Eng ta sig en dusch och planera för dagens första faciels- faciels innebär att mina produkter provas under ledning av mig av 1-2 gäster oftast tjejer! Idag står våra nya fantastiska läppstift som medelpunkt på bordet enligt önskemål. Nya läppstift med en ny formula- en matt sådan som med det rika pigmentet ger 8 fina nyanser.  Gel- teknologin ger också silkeslena läppar och jag överdriver inte i det ordet! Jag är själv ingen läppstiftsfan- är mer förtjust i glans- dock detta läppstift sitter som smäck även på mina läppar utan att torka ut- I love it! Testa dem du också hos mig eller hos någon av mina fristående hudvårdskollegor inom Mary Kay. Hos oss kan du ALLTID prova de senaste produkterna Kiss Läs gärnma mer om de nya super läppstiften och övriga nyheter och produkter på in sida. Där kan du också läsa mer om arbetet som froistående hudvårdskonsult och självklart är du varmt välkommen att höra av dig med ev frågorKiss http://www.annelie.eng.marykay.se För bokning av tid för produktprovning: mail

Behöver jag skriva att sommaren är min favoritårstid..Kiss

Nu duschen!

Kram A.