I mitt jobb som hudvårdskonsult för Mary Kay pratar jag mycket om utrensning. Hud och nya hudvårdsrutiner/ produkter kan ta sin lilla tid att aklimatisera sig med varandra. Och skiten ska lixom också upp till utan och ut- kan man säga. Vissa känner av det, vissa inte. Några får lite utslag- några inga känningar alls. DOCK kvarstår att när utremnsningen är över - huden och produkter synkar så infinner sig den goda känslan som rengjord hud ger ifrån sig. Att känna sig VÄL rengjord, innefrån och ut lixom- är fantastiskt och också vad jag och mina kunder upplever med Mary Kays produkter. Och vad tror ni då händer med resterande produkter som rouge puder foundation mm som är mer synligt på huden??Kiss Så klart att de uppnar mer sin fulla potential på en väl rengjord hud! I can show you if you want!

Utrensning med efterföljande känsla kan också få av utrensning i hemmet! I allafall får jag det- Ihop med actionhjältarna gallrar vi ur här hemma. Vi går mot målet att ha ett hem som består av ENDAST för oss, användbara ting! Mer plats hemma- luftigare miljö och en himla god duktighetskänsla och att näst intill vara 10 kilo lättare börjar infinna sig! Herre gud så många "bra ha saker" vi har.. Mitt gamla register, förmodligen ärvt från min mormor, "kan vara bra att ha i andra tider"jobbar jag aktivt med att plocka bort! Minnet sitter inte i tingen- OCH- Att spara ting för andra tider som jag inte ens vet kommer, har jag gjort färdigt. Vårt hem ska vara efter den livssituationen och det livet vi lever- inte ett förråd av "bra ha saker".

Tredje utrensningen och som efter 2 veckor gett mig en OERHÖRD go känsla so far är - NO SUGAR!!! yes; ni läste rätt- som den lilla/stora godisråtta jag är, satt äntligen beslutet- ATT BRYTA SOCKERBEROENDET!! Och 2 veckor senare- jo huden känns mer glamorös, kroppen känns som ett par kilo lättare, piggheten har infinnit sig, stolteheten också! Jag mår helt enkelt avsevärt mycket bättre än med sockerintag varje dag! Jag har än så länge inte några egentliga recept på hur jag har gjort att ge er- dock handlar mina handlingar som alltid med mina beteendeförändringar att vara enig med sig själv- se den stora bilden av vad det kan innebära  besluta sig för det och sen action! Så har jag gott tillväga oavsett om det gällt att sluta röka, byta karriär eller rensa ut hemma! Coachen inom mig talar och säger

FUNGERAR! Heja mig!

 

Kram A.