Även om hösten än så länge är relativt mild i den delen av landet som jag bor i, så gör den mig väl påmind om att kyligare tider kommer.. Brr! Jag är mer fan av sommarvärmen än av vinterkylan.

Hur väl förberedd är du för kylan som komma skall? Jag tillhör en helt annan grupp än den väl strukturerade människoan som har allting planerat och ordnat vad gäller lika väl ytterkläder för vintern som tunnare för nästa vår. Det brukar ju ändå alltid lösa sig, eller hur?Wink

Ju mer trygg jag är i tanken på att saker löser sig- ju fler saker löser sig alltid! tnkens kraft- Me like!

Nu gör jag iallafall vad jag kan - jag går igenom och gallrar ur det som saknar passform för oss här. Och i detta fallet är Facebook en guda gåva- återanvändning genom att lägga ut näst intill nya plagg på köp och sälj sidor alldeles gratis!! Och sen kan vi handla till oss också! Idag ska vi tex åka och kika på en önskad byrå. Så bra och så smart för oss alla att kunna nyttja allt för ett hållbart samhälle! Använd sidorna du också!!

Vinterkasse för genomgång- det som inte passar oss, kan passa någon annan. Vi nyttjar facebooks sälj och köpsidor!Smile

Kram A.