En gårddagskväll tillsammans med vänner som i dagarna bryter upp från den svenska marken till ett annat boende i ett annat land. En härlig afton med mycket glädje och faktiskt utan smärtsamt farväl..Vi kommer ju snart ses i en bara miljön som blir ny!Kiss

Var vi sen än kommer ifrån så kan vi ALLTID förändra eller gå kvar i gamla fotspår. Fasen vi kan slänga skit mot och om andra hur mycket som hellst eller också kan vi ta tag i det vi själva önskar och stega oss ditåt med EGET handlingsansvar. Jag är imponerad av mina vänner som stegvis har tagit sig till denna livsförändring. De är snart i mål i sitt önskvärda resultat. FANTASTIST!Kiss

Alla lever vi i en förändring för att kunna förändra och jag vet att jag också är på väg mot mitt nskvärda resultat- och jag ser ut genom ett höstfyllt fönster. Läser ett inlägg av en av mina kloka döttrar - inser att det är lätt att tycka tycka och tycka . Dock ingen har någon aning om någon annans känsla.. förändring handlar också om att förstå vad som finns bakom och inom . Idag ska jag förändra och gör det jag verkligen vill- wish me luck!Kiss

By the way- 25 år sen - från blond ung och smal till mörk mullig och medelålders en förändring som kräver sin acceptans- och ändå är bägge jagKiss

 

Minigolf i GRÅBO- Yes det är ett tag sedan..Wink

Förhåller mig nu till hösten och skapar en njutnngskänsla inför regn o gråa måln. Årstidsförändringar kommer och går och förändring kräver sin förändring- där lägger jag mitt fokus

Kram A.