Vad är en powerwoman? Det finns säkerligen flera olika grupper av powerwomen och en för mig självskriven grupp är Enastående singelmammor som i ur och skur får det lilla "familjeföretaget" att fungera. Idrottskläder som ska packas middag som ska lagas, tvätt som ska tvättas, aktiviteter som kräver sin skjuts, läger som ska betalas osv osv. Visst är punkterna en självklarhet att fixa i föräldrarollen- dock dessa powerwomen av singelmammor gör det själva! De är utan en annan vuxen att dela ansvaret av det "lilla familjeföretaget" med. De är enastående! ( Lägg märke till ordvalet- ensamstående - I don't like it! Singelmammor är enastående!) Och singelmammor gör ett jäkla jobb- allt som oftast har de inte råd att vara sjuka från jobb och inte heller tid att vila sig på sin fritid. Singelmammor fixar allt! Oavsett om de har någon bredvid eller bakom sig så fixar de vardag och helg för sina ungar. Kan också undra om det finns några som är bättre på att koka soppa på en spik en just singelmorsor. Kanske är det en och annan kopp kaffe är styrketåren för dessa powerwomen- Om inte kanske singelmorsornas dag är tid att införa- vi firar ju allting annat?Wink 

Värmande kaffe för ömmande hals och för singelmammornas power!

Kram A.