Mitt bästa Lerum - min egen skapade hashtagg. Vad menar jag med den - jo mitt bästa Lerum förstås!Kiss Tredje generationens Lerumsbo och idag stolt och tacksam över att bo och se på lerum med goda ögon. De finns så många kritiker som kan granska min hemkommun med helt andra ögon, så mitt bästa Lerum ger till deras granskande lite jämvikt. För den där "hålan" som någon kallar Lerum, handlar inte alltid om att det är Lerum i sig själv som är fel- jag tror de utrycken handlar mer om obearbetad sorg till något annat..

Jag tror på att det enkla är det vackra. Det enkla ger njutningar för både kropp och själ. Det enkla och det njutningsfulla kan i denna tid full av datorer och sociala medier handla om att vara i nuet och vara delaktigt medveten. Är vi det kan vi finna alla de där små detaljerna av njutning istället för att sträva efter annat. Herre gud gräset är inte grönare på andra sidan- och mitt bästa Lerum är full av guldkorn- jag bor ju härWink.. Det gäller bar att ha rätt ögon på när Lerum skådasKiss

Höst i Mitt bästa Lerum- en njutning för både kropp och själ bara att stanna till och ta tillvara!

 Kram A.