Ny månad och kanske den mysigaste av de alla om vi tänker inomhusmys med grått och mörkt utanför fönstret. Nu är det dags att skydda sig mot regn och snö, för höstvindarna har börjat vina. Hur modestrong är du vad gäller vintermodet på jackor? Jag menar- använder du år från år? Får barnen ärva? Eller är det endast det senaste som är aktuellt och du samlar liksom åretsmödeller år från år i garderoben?

Jag har definitivt varit en samlare- ha ha jag tror att jag har samlat på allt! Så även jackor och kappor- numera rensar jag ur. Det känns skönt!Smile Visst är första tankn när jag kikar på en av mina jackor att den kanske jag kommer använda om.. Och där bryter jag mig själv numera- använda om.. Då använder jag min vinterjacka som jag har! Samla för sämre tider har jag ärvt av min mormor. Det var säkert rätt tänk på 40-talet i krigstider. Idag tänker jag tvärtom- det kan bara bli bättre Kiss Och jackor sor och kappor kan kan komma mer till användning hos någon annan som har rätt storlek och rätt känsla för plaggen. 

I'm proud över min utveckling- ni ser det är aldrig försent att tänka om och göra nytt- om ifall du vill ha ett annat resultat än det du har..


Dunjacka mockajacka fuskpäls - en del av det som finns i mina gömmor. och nu ska de byta ägare. De och mycket därtill finns utlagda på fb:s försäljningssidor- Tack för de sidorna!!

Njut av dagen testa en ny tanke och en ny aktivitet- det kallas utvecklingKiss

Kram A.