Höstlov i huset och ledighetsrutinerna blomstrar i vår våning. För vi har andra rutiner när inte skola och arbete ligger för dörren. Och jag är idag lyckligt lottad. Jag har förmånen att i mångt och mycket kunna styra mina arbetsdagar. Så höstlovsveckan blir i två delar för mig- en arbetsfri och en mer riktad mot arbete. 

Tjejerna sjusover som sig bör en lovvecka. Jag som mamma njuter av det- ser att de behöver sin ledighet. Själv skulle jag också vilja sova ut en dag- dock får jag inte ro till det förränns vissa homesaker är fixade. Dock njuter jag i min sovande våning- endast jag och nyhetsmorgon är vakna- inga åtaganden eller tider att passa- förutom tandläkaren då.. bet av min hörntand igår..

I vilket fall- hur kopplar du av? Behöver du dra iväg utomlands till en solstol för att kunna vila upp dig.? Utomlands sol hav värme pool - ingredienserna är vad jag trivs bäst med som avkoppling. Och jag längtar verkligen till detta. Sist var vi på Rhodos och dessförinnan Teneriffa. Om jag längtar tillbaks-
YES!!!!!!!Kiss Det skulle vara ljuvligt om Fritidsresor/TUI skulle packa ner mig och tjejerna på en tripp till varmare breddgrader framöverWink För det där att packa in oss i våra väskor, i ett flygplan på ett hotellrum vid en pool där solen skiner värmande och bara vara i en vecka- är avkoppling. Jag tycker om att semestra med mina tjejer- och yes det är lika mycket highlife som lugn o ro att som enastående mamma resa med dem. Olika viljor olika åsikter men ändå skoj!

Kika ut genom fönstret och drömmer mig ännu mer tillbaks till Rhodos med alla

fyra .... Kiss

By the way- varma vattentäta kläder gäller vid utgång i denna del av landet idag..

Goda minnen är alltd bra att samla på..Kiss

Kram A.