Idag kopplar vi av och gör dagen till den bästa. Vi blandar halsbakterier med en skopa jobb och mys i soffan. Sjuka barn i tv-soffan så här års finns nog i de flesta hem. Så tur att jag älskar det där med kuddar och filtar i soffan. Dock släpar jag något med de rätta detaljerna till vår soffa. Några kuddar i mer jordnära färger och två filtar i samma färgskala eftersökes. De vita kuddarna blir för vita mor resten i våningen. Så November sök nr 1 är bland kuddar och filtar. Ikea och Rusta representerar kuddarna och filtarna i min soffa idag. Troligt är att jag kommer finna de nya där också. Bra sortement till bästa priser. Passar perfekt i ett tonårshem men en singelmammas plånbok.

Ikea kuddöverdrag så bra så tåliga- kraftfullttyg som tål mycket trots sin vithet

Filtar från Rusta - har varit en gudagåva att svepa om sig när kylan är.

Nu ska de bytas ut och mer jordnära gråskalliga färger. Återkommer i ämnet när jag funnit de jag letar efter- eller har du några tips?Kiss

Kram A.