Det är verkligen skönt att ha möjligheten att ta på sig kläder efter väder. Och vad gäller skor så kan jag bara säga att - I got a passion for shoes. Som barnbarn till skomakar´n har jag i tidig ålder lärt mig att sköta skor och också njuta av skorKiss Min morfar inspirerade stort till att se och känna det vackra i skor. Dock var han inte helnöjd när jag i mina tonår invresterade i pumps med plastklackar..snäll som han var bytte han dem till stålklackarKiss 

 

I vuxen ålder har jag utvecklat en kärlek till boots och stövlar- och gärna svarta. I love it!!Kiss Och jag har dem i min ägo med likaväl höga som låga stövelskaft- breda som smala klackar- rundad tå som spetsig tå. Boots fungerar till allt! Speciellt svarta! Bara man sköter dem- jag sprayar med impregneringsspray på både mocca skinn och syntet. Det håller mot vätan och skyddar mot smuts. Sor och stövar hålla sig fina.

Idag är jag myckat tacksam över att jag ärvt morfars kärlek till skor och att jag skapat mig möjlighet att kunna investera i fler par. En tidigare jobbkollega till mig förstod inte alls när jag kom in på jobbet med ytterligare ett par svarta stövlar för flera år sedan- " du har ju redan fem par..
Men alltså, ni vet.. det är det där med klacken- olika klackar till olika kläder och olika väder..Wink

 

Mitt senaste tillskott Låååånga höga mocca stövlar från scorett- såååååå fantastiskt sköna höga och supersnygga i sin kvinnliga charm- men idag med regnet nerösande behövs en lägre klack med material rustat för väder och lååång promenad- Och mina svarta Michael Kors stövlar är som pricken över iet dessa grå dagar- de lyfter mina steg och skimrar till alldeles strålandeKiss 

Många svarta par i olika höjder som sköts om- bra val!

Kram A.