Att ta tag i skötseln av döda ting och lika väl sig själv innebär ansvar av hållbarhet. Ibland kommer man kommer man på in i det sista att iordningsställa eller sköta. I sinom tid eller bättre sent än aldrig kan göra underverk.Smile

I kväll blev det både ansiktshuden och håret som fick sig djuprengöring. Gel mask i ansiktet och huden blir som pånyttfödd igen - behöver jag skriva att jag älskar den känslanKiss Och håret.. 4 timmar senare har jag fortfarande hårinpacknng kvar.. öv what!! Jo- ni vet den där tidsoptimistiska singelmorsan har hunnit med att både mata disk och tvättmaskin, svepa över med damsugaren, fikat med en gammal väl och myst med en tonåring. Allt med hårinpackning i, som skulle tas ur efter 10 minuter..Surprised Ja, ja- har jag tur kanske hårstråna blir dubbelt så mjuka som annarsWink Ibland blir det helt enkelt inte som man planerade och herre gud det löser väl sig i sinom tid ändå. By the way kan tilläggas att det till på köpet är en färgad hårinpackning- SVART sådan!! Och ni som vet att jag pratat blonda hårstrån på sistone kanske undrarKiss När känslan var där för en hårinpackning fanns det bara denna hemma- och inpackningen är bra, riktigt bra så jag tänkte att det blir ändå bra grund för blekningsmedel framöver.. Hoppas mitt frisör tänk håller i verkligheten..Tongue out

Så mycket som möjligt tror jag att gå efter sin känsla- så herregud tänk vad mycket jag har hunnit ikväll under inpackningstidSmile Eter ett gott vänskapligt samtal är jag vidare stärkt i att känslan inombords är den eviga vägvisaren och väl värd att följaKiss

Nice evening i efter känslans visare och i det svartaKiss

Kram A.