Vad tar och vad ger energi.  Vi har alltid ett val att förändra våra egna steg. Visst kan vi alltid stå still och låta energin suga ur oss allt eller som sagt så väljer vi nya stegande mot givande energi istället för tagande. 

Idag rensar jag bland utgiftsposterna. Vi lever i en värld av lockande frestelser vad gäller utsidekostnader likaväl som teknisk utrustning. Och jag vet som tjejmorsa hur utgifterna kan öka rejät med instigande i tonåren..

Jag har under många år varit tonårsmamma- och nej, mina tonåringar har inte stannat i utvecklingenWink- några är utflugna och närmar sig vuxenlivet och de yngre har sen ett par år kommit in i tonåren. Och vi matar likaväl vuxna som barn av idag in i ett tänk där njutningar av teknik och sköna prylar gör oss gott. Och visst är det oerhört smidigt med välfungerande teknik- men behöver vi alltid ha det senaste? Hur blir man nöjd i dagens liv..? Datorer, telefoner bilar etc utvecklas idag med vindens hastighet. Jag tror att det kan vara bra att stanna till och tänka till på det relevanta i utgiftsposten kontra tekniken. yes, detta är vuxenfunderingar- mina barn tänker helt olika..Tongue out

Jag känner mig oerhörd nöjd med vad jag idag har tagit tag i vad gäller utgiftsposter för mig och tjejerna. Herre gud säger jag bara efter att ha gått igenom punkt för punkt med medarbetare på de olika bolagen- vilka fakturor- så många olika punkter- och så många punkter som bara löper på.. Bort med de som inte är aktuellt i den livssituationen vi är i idag och in med mer behövliga punkter. Måste tillägga att jag är supernöjd med extra genomgång av min företagsförsäkring hos Länsförsäkringar. Som alltid genom åren har gett mig oerhörd bra service!! 

En jämn balans i livet innefattar många olika poster och som singelmamma har man eller iallafall har jag haft och har många poster att skapa jämnare balans i. Ibland får man helt enkelt göra sig redo för att vara redo och det har jag gjort idag. Happy to be meKiss

En jämn balans är för mig att idag ta helg- yes, att låta helgen vara just helg och avstanna måsten och åtaganden. Att bara gå efter sin känsla..

Kram A.

 

 

 

 

Visst - black is beautyful på det mesta- kläder som teknik- telefoner och bilar.

Men visst kan röda detaljer ihop med svart ändå ha sin charm..

Bländande vitt gör också gottSmile