Sen kväll eller snarare natt och ja- ibland är det gott att ta tillvara lugnet som är när huset sover. Isäng sent och upp- tja det finns mer gott att planerar in som bästa innehåll än just sömn. Så periodvis fungerar det att nalla av sömnen.

Kvällsuppdrag idag och sen lite kvällsumgänge med tonårstjejerna gjorde att jag funderade en stund på att inte sätta mig med det som jag hade planerat- men när tjejrna väl lagt sig kom jag igång

Förberedelser av presentkort, rabattkoder och goodibags är sysslorna denna afton- Det där lilla extra till kunderna så här års känns gott att bjuda på. Och nätterna får ibland tas till för att få till det jag vill.

Black friday erbjudanden droppar in i mängder på min mail i nuet- vilken fluga denna fredag blivit. Bästa priserna ever på en del grejer- så smart att handla julklappar imorgon!

Så i min lilla "butik" gör vi detsamma!! ALLA befintliga kunder får en personlig rabattkod för bästa bästa pris på hudvård och make up under morgonens black friday- Det lönar sig att vara min kund Kiss

 

Bra produkter som skyddar huden mot farliga UVA/UVB strålar och luftburen smuts som avgaser - tja det är en god investering.  Kan man också nyttja ett gott priserbjudande är det extra bra- Tacka Black friday för det!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

By the way- en skön känsla med att vara vuxen och vara mitt i livet är att kunna göra det jag villKiss

Jag älskar verkligen leopardmönstrat- har olika kläder och blusar, väskor mm. Och så klart bästa mössan i leoprdmönstrat också- att den är från lindex barnavdelning- tja, det är just det jag tycker om jag köpte den där - den passade jag tyckte om den- "när man är vuxen gör man som man vill"Wink

Har du missat mitt black friday erbjudande till dig- tja maila mig på annelie@annelieeng.se så skickar jag igen- jag lovar - du vill inte vara utan det!

Kram A.