Alltid alltid alltid börjar det med oss själva. oavsett vilken förändring vi vill ha så behöver vi stega ditåt med egna steg. Och jag vet att det kräver ibland både många långa och kraftfulla steg men desto skönare känsla när förändringen väl är där. Även om jag är en förändringsbenägen person så snurrar jag emellanåt runt i rondellen många långa varv. Genom olika coachutbildningar genom åren- Coaching är bland de bästa verktygen till att få fatt på vad jag SJÄLV vill göra- har jag samlat många bra verktyg . Men det är just att greppa den som ibland tar sin lilla tid. Nedan kommer några tips som hjälper dig- kanske kan de också va något för dig:

När känslan inte är med mig i där jag är vet jag att det inte lönar sig att lägga fokus på att det är omgivningens fel. Jag lägger istället fokus på att först beaka min känsla vara i den för att sedan låta den vara riktmärke till ifrån. För när jag beakar min känsla som är en icke nöjdhetskänsla kan jag också få fram vad det är som jag gör som jag inte trivs med . Väl då är det så mycket lättare att finna motsatsen vad jag skulle vilja göra och just DIT är vad jag då börjar stega mig. 

Varje dag på instagram inspireras jag av en tidigare arbetskollega och PT. Hennes bilder och klipp ur hennes croosfit liv gör mig påmind om att jag behöver göra annat än de jag gör. Tack för den bästa inspirationen, jonna!Smile

För mycket stillasittande för mycke kolhydrater och för lite fysisk träning gör att gör att varken jag eller min kropp är där jag vill att den ska vara. Och jag har gjort det förut, jag vet att jag kan och nu är jag på väg Kiss

För att bryta ett beteende och stoppa in ett nytt- yes för alla kräver det övning- övning iform av 1-3 år! För att kunna äta nyttigare än i nuläget behöver jag bryta helt med nuvarnade livsstil- så då bryter jag helt ett tag- med en VLCD produkt- Very law calorie diet kan jag byta uta alla måltider mot shakes och därmed bryta matintagsstilen helt. Storpack av Nutrilett står nu i mitt kök - tack Black friday för sista pricken över iet för att ta tag i detta. 

Och när några kilo rasat väck är nästa plan att att ta tag i tränigen- efter år av frånvaro är det dax att öeta sig bland gymmen runt omkring för bästa utbud av träning för just mig.

If I want a change- I must change!

Likaväl med den vitvita hallen - den byter inte färg om inte jag tar tag i det. Idag är det dax! Och ni ska veta vad som händer med mig när jag bryter matintaget och går på sk helfart- jag får så mycket energi- I love it!! Det är verkligen en kick! Tack Nutrilett för bästa påverkan av mitt effektiva jag!

 

Med ny smak förändrar jag ännu mer. banan/vanilj- blir säkerligen en extra effekt av de! Så jäkla bra med nuet - beställa på nätet och slippa bära hem från affären- Jag älskar homeservice!

By the way- Mina kunder har nu möjlighet att anmäla sig til min julkalender- prisvärda erbjudande inspiration och tips varje dag bakom luckorna 1/12 - 24/12. Vill du vara med? Anmäl dig HÄR  Mail: annelie@annelieeng.se

Förändring flexibilitet och frihet- 3 bra f ord!Kiss

Kram A.