Mörkt eller ljust - tja mitt numera råttfärgade hår med gråa strån emellan har under många år fåt sig en stänk av svart färg allt som oftast. Oftast genom hemmafärgning. Jag tror att jag har provat alla olika märken av hårfärg på på Ica hyllan. Och visst vet jag att topparna tar stryk av att spädas på med färg varje gång utväxten i hårbotten ska färgas. men ändå-- herre gud jag har ju velat få det där glansiga nyfärgade looken på hela håret och så har de långa längderna fått sig en dos färg också. Kanske någon mer än jag som har denna erfarenhet? Don´t do that again- go to a hairdresser!) Kolla in rabattkoden nederst hos frisör Angelica- så slipper du klet o kladd med homemade hair!

I vilket fall så började jag ganska tidigt att leka med mitt hår- hempermanent och blonda hemmagjorda slingor hade jag länge. Det riktigt svarta kom till för ca 10 år sedan. Egentligen var svart otänkbart för mig att färga men felköp av färg så blev håret färgat blåsvart och jag trivdes direkt! Inte konstigt eftersom min färgsskala är ganska kall. Under dessa 10 år har hårets toppar fått mer och mer svart färg och mindre och mindre klippt. För knappt ett år sen klippte jag iallafall håret rejält och blekte några slingor i det svarta och började färga det mörkbrunt istället för svart. efter det har jag återigen "fuskat till med hemmafärg. bekvämt och billigt. Dock saknar jag den där styrseln som blekning ger i mitt hår och tanken på att gå tillbaka till en mer blondare look har växt fram- kan det vara en 50 års kris.. Wink Även om håret numera inte var blåsvart så från mörkbrunt till blont.. från tanke till handling.. skulle det bli möjligt?

Sen söndagskväll och jag sitter i soffan med huvudet fyllt av tankar- veckan är avstämd med de hemmavarande tjejerna och håret sitter i tofs- och kan ni tänka er hårslingorna som slingrar sig fram mot mot ansikte är av den blondare karaktären.. Smile I'm so happy! att "bara byta hårfärg kan vara så betydelsefullt för känslan

Kan säga att jag knappt vågade tro på att det verkligen skulle bli ljusare i mitt hår när jag satt i frisörstolen häromdagen. och visst tog det sin lilla tid- men resultat blev det också!Kiss Jag är så oerhört tacksam att det var frisörhänder som gjorde resultatet. Mer bilder från besöket och nya färgerna kommer i nästa inlägg & redan nu kan du som bokar in ditt frisörbesök hos ANGELICA på Frisör Självfallet i Lerumfå 20 % på ditt frisörbesök i december månad!! Så bra för dig som vill bli juligt fin i håret till jul!!Kiss Boka gör du på frisör självfallets fb sida - du hittar den HÄR alt tele 0302-14520 Uppge rabattkod: Annelie & bokningen skall vara hos Angelica för att få rabatten!!

Visst är det härligt att känna tacksammheten- en underbar känsla. Och just "rätt färg i håret känns tacksamt. Nu vidare in i dagen o platttången har fixat håret fint idag- Jag gillar fackmänniskor som bjuder på sina kunskaper- tusen tack för det Angelica!

Kram A.