Det är verkligen en underbar känsla att sitta i frisörstolen. Någon annan fixar och trixar i håret oreda så att det blir värdressat. Och jag vet att det allt som oftast prioriteras bort i gruppen av oss enastående ensamstående mammor. Allt som oftast när ekonomin är knaper är det just utlägg för oss själva som vi plockar bort. Och ändå kan man tycka att vi så väl behöver dessa stunder av välmående och egentid för att samla kraft..Så nedan kommer en present till just dig att nyttja om du villKissKiss 

 

Själv har jag - eller rättare sagt Angelica på frisör Självfallet i Lerum lyckats ljusa ner mitt hår- och nej jag är inte helblond .. Smile

 
Men samtidigt som mig så var en annan kund på besök och gjorde precis tvärtom- hon färgade från riktigt blont till mörkare- Tänk så duktiga frisörer är!

Angelica har gjort ett enastående jobb!!Kiss- blekt ner många långa hårstrån från svart till ljusare brunt sen lagt mörkt i hår botten och något ljusare efter det och ytterligare en ljusare brun. JAG ÄR SÅ NÖJD!!!Smile Det känns så läckert att vara ljusare! Och stunden i Angelicas frisörstol var superduper- Hon tom lärde mig locka håret med platttång- dock krävs det en hel del träning här hemma för att nå samma finfina resultat! Men jag är på väg! Skam den som ger sigWink

Och nu till det bästa- DU SOM LÄSARE HÄR FÅR HELA 20% RABATT hos Angelica på frisör Självfallet i Lerum- Perfekt för att skaffa sig en välmående stund av egen tid. Perfekt att fräscha till sig själv! Perfekt att ge bort ett besök till en när och kär! Perfekt för plånboken!!!Kiss Boka in dig hos Angelica på deras facebooksida HÄR alt telefonnummer 0302- 14520. RABATTKOD: Annelie Gäller bokningar som görs innan december tar slut!

 

Passa på och skaffa dig en njutbar stund hos frisören till bästa pris! Du är så väl värd det!

Passa gärna på att gilla både min facebook sida HÄR & Frisör Självfallet HÄR, så kommer du nås av fler finfina erbjudanden! Jag önskar dig en finfin lördag. Tjing!

Kram A.