Har du någon gång kännt dig euforisk efter kreativitet som lett till fantastiskt resultat?  I visst sällskap frodas kreativiteten och skapande processen växer fram.Ikväll var just en sån kväll- Tredje gången gillt var det för kvällens teamwork- och resultatet- tja- först blir det några dagars julfirande sen så- I nästa vecka får du ta del av detta STJÄRNSTATUS resultat- skapat från 0 till 100 ur tre olika hjärnor!

Och visst är det något visst, med ordet STJÄRNSTATUS? Hur ofta delar du ut guldstjärna till dig själv? Eller du kanske tycker guldstjärnor inte är för dig? Vet du vad du liksom jag är såååå värda guldstjärnor likaväl från oss själva som för andra. Och har andra inte vett att dela dem vidare till dig så ge en guldstjärna till dig själv och fyll dig med känsla av att vara en stjärna av guldKiss

<<<<<<<<<<

Gillade du också det finfina vantparet i rosa i förra blogginlägget om julklappar med känsla? Varmste finase vantarna i ULL & du eller din julklappsöppnare gör vantarna by her self. För det är ett stickpaket- Ullgarn och mäster till ett helt vantpar- 100 kr hos Knit and purl. Har du vägarna förbi Olskrogstorget i Göteborg så ta dig en titt in i denna ljuvliga garnaffär!Gå in på hemsidan här och se alla luvliga färger som detta ullgarn finns i - Vad sägs om nya hjärtliga värmande ullvantar i olika färger till hela familjen. Och har du inte vägen förbi Göteborg beställer du från vebbshoppen

<<<<<<

Städning och förbedelser av stundande födelsedag - och imorgon väntar julklappsinköp. Någon mamma mer än jag som inte ännu har koll på vad paketen detta året ska innehålla..Foot in mouth

 

<<<<<<

Städning och förbedelser av stundande födelsedag - och imorgon väntar julklappsinköp. Någon mamma mer än jag som inte ännu har koll på vad paketen detta året ska innehålla..Foot in mouth

Jullovet har infinnit sig och med nattliga gäster kommer denna våning vara upplyst ännu en stund.

Kram A.