Funderar över det där att vi människor många gånger blir mer ihågkomna av andra för det där "felande" steget vi tog istället för alla de andra med godartade stegen.. Är det inte märkligt att vi många gånger väljer att både gotta oss i andras olycka som att fokusera på andras fel istället för det bästa hos sin omgivnig. Egentligen är det först när vi dött som det mer med automatik blir fokus på det bästa som vi gjort- 2016 är vi fortfarande styrda i tänket av den "oskrivna lagen" att inte prata illa om de döda..

jag tror att om vi själv väljer att lägga fokus på det felande steget hos en medmänniska så blir vi själva de största förlorarna. Vad tror du?

Jag menar historien bjuder förmodligen på såååå många bättre och godare steg från din medmänniska än det felande steget som du ältandes låter din bedömning av vedebörande formas av.

Att gå utanför boxen i detta är att för varje negativ tanke du tänker om en annan person- kostar det dig 3 goda tankar om personen- Vill du växa extra mycket i din personliga utveckling säger du berättar du dessa 3 positiva tankar om henne/honom för just henne/honom. 

Du bevisar helt enkelt för dig själv att du är modikg nog att släppa gammalt skräp, kan skapa nytänk, kan agera därefter för både din och andras godare utveckling- VISS ÄR DET SMART!!!!Kiss

Har du en hel massa männsikor i din närhet som enligt dig gör eller säger fel, så har du världen bästa bana till personlig utveckling som ligger framför dig- bara att sätta igång!!Kiss

Att se det goda i de som vi spontant låter bli att se det goda hos, är just vad både vi och dem behöver. Och såklart ger det osckså bästa bonusutdelningen vad gäller personlig utveckling! Get started!Kiss

Kram A.