Inspiration- Vad inspirerar dig till din egna motivation till att göra vissa saker? Jag kantex ta en sväng till Ikea och låta mig inspireras till att få igång motivationen till att ta tag i det där  finliret i mitt hem. Alternativt kan jag vissa dagar greppa en bok och låta mig inspireras av huvudpersonen i ett literärt mästervek likaväl som jag kan få motivationen att flöda av en inspirerande bok med mental utveckling. Det finns också människor som inspirerar mig stort.

 

Inspiration till nytt ljus och nytt mys- Ikea har allt- lampor och kuddar i vårsnyggt- bilder från idag

 

Kan utmaningar vara inspirerande ? Jag tror det. landsvägskörningar är för mig inte lika insprationsfyllda som statskörningar. Herregud vilofotöljen ska ju vara en belöning och inte en ständig sittplats.

Det är också när 10-öringen trillat ner till vad som ska offras för att vinnas som inspirationen också kan ge resultat iform av motivation till agerande. Förutsatt att man själv har identifierat att det som ska göras är värt att göra för att vinna det som kan vinnas. 
God inspiration ligger måga gånger i att se baksidan av myntet och kunna sammankoppla rätt framsida till det. Framsidan är ju inget utan sin baksida.

Jag tror också att vi själva också har ansvar att vara öppna till att finna den inspiration som kan föra oss till motiverat läge till utförande. Den jämna balanden mellan tid energi och pengar och önskat läge.

 

CHECK INSTAGRAM!!! Klicka HÄR och du kan handla neonset med 15% rabatt som min läsare!!!! https://www.instagram.com/annelieeng/ Och klicka på länken i min ptrofil! Inspiration till träningsmotivation- thats it!! I love it- så snyygt!!

 

Om jag vill att konditionen ska öka och hälsan ska bli godare får jag jämföra om det är mer värt för mig att hoppa i träningskläderna och röra på mig och ta tiden ifrån soffläget.. kanske finns också offrandet av pengar i detta om jag ska gå på gym att träna.. kan jag då koppla detta offrande - denna investering av tid energi pengar med målet godare kondition och hälsa - det önskvärda läget- Tja då har jag den motivation som krävs för att starta. Och ibland kanske det är precis tvärtom- en aktivitet måste kanske offras för lugnare tempo- soffläge för att det önskade läget- godare hälsa ska infinna sig och tja- då är det de rätta. 

Insprerar dig till motivationKiss Le åt det dig själv Kiss

Kram A.