Nu har vi definitivt SKAMfeber i den här familjenKissSmile I går kom coolaste tröjan på posten till ena actionhjältenSmile 
Beröm till vårt grannland Norge och deras denna tv-serie SKAM- alltså jag kan förstå att alla ungdomar är som tokiga i serien. Detta inkluderat mina två actionhjältar här hemmaSmile Och budskapet är sååååå bra och coolt! Igenkännande faktorn för ungdomar är hög skådespelarna charmiga och situationerna som de ställs i är trovärdiga. Det skulle lika gärna kunna utspelas på deras egna skola.Och jag som vuxen och förälder tycker också att serien är suveränt bra. Den vinklar alla möjliga och ibland omöjliga problem situationer bakrunder och annat som faktiskt finns där i likaväl tonåren som i övriga livet. Det finns alltid en människa bakom allt handlande och vi andra har inte alltid någon kunskap om den personens bagage. Det visas mer än en gång i serien och nog så viktigt att förmedla till oss alla. I vuxenvärlden finns det idag nog med dömmande personer att vi inte behöver unga som ställer sig i det ledet så småningom. 

Coolaste tröjan beställd från Kosegruppa.se grym kvalite och bästa Skam citatet på!

SKAM- sevärd serie även för vuxna!

Kram A.