Den där bästa känslan som kommer av tanken I did itKiss Har du känt på den? Känslan som kommer av att man själv har fixat sitt resultat. Vad andra gjort eller inte gjort har inte med saken att göra utan det man själv har gjort har gett känslan. I did it känslan är såå gudagod att känna! Det är en bedrift att ta sig till den och låta bli att falla till föga för frestelsen att fastna i omständigheternas träsk. Ni vet träskaet där man skyller på en dena en den andra, situationer och annat strunt och därmed missar hela poängen med att fixa till I did it känslan för sin egna skull.

Extra bonus till er läsare denna söndagskväll med ny vecka väntande Jag har fixat och trixat sponsring av Ellos- ALLA mina Instagramföljare kan nu handla Elloshome purfärska vårkollektion till 20% rabatterat pris!!! Rabattkoden nås på länken i min profil på instagran och profilen når ni här Det lönar sig att följa mig Kiss Skynda er in på länken och shoppa loss med koden så kul start för ny vecka. Vårfint hem står i fokus!Kiss  

Extra kul är just detta samarbete med Ellos då jag har handlat på Ellos sen barnsben- jag kommer väl ihåg hur kul det var när Ellos katalogerna kom på posten och jag satte mig med den och drömnde mig bort. När sen mammas beställning kom var det som rena julafton! Alltid bra produkter och kläder! Så grattis till er mina läsare som nu utnyttjar denna prisvärda kupong!

Kram A.