Dra mig baklänges vilken bonusglädje som kan komma när man minst anar det!!Kiss

 Längst ner hittar du den finaste cooalaste partyblusen ever- svart såklartWinkKiss Direktlänk under bilden.Smile
Den där övningen i att låta bli att lägga förväntan på någon annan gör sååååå mycket gott.Kiss Att lägga en förväntning på en annan människa ger större möjligheter till egen besvikelse- så sant på kommet av den som kom på det. Att stället, återigen arbeta och utveckla sig själv, och även här kräver det sin övning, Att låta bli förväntan på någon annan. 
Att jobba sig fri från förväntan skapar en slags inre frihet och lättnad som i resultat ger en sån otrolig möjlighet till glädjebonusar. Tänk att få de där orden och gesterna av godhet utan att du väntar på dem och ser dem som självklara-Vilken skillnad på känsla!!!KissKiss Det blir rejäl bonus i påfyllnad av god energi inombords och ditt personliga jag växer rejält.
Det är så enkelt att lägga förväntan på någona annan efter sin egna världskarta och just enkelheten i detta skapar risk för dumdristighet, besvikelse och dömmande i dig som person istället för just en växande människa på lärande genom livet mer fylld av bonus glädje.Smile

Rhodos, några år tillbaka i tiden men ett gott minne att fylla sig medKiss

En helt vanlig grå januari måndag som gav fantastisk bonus iform av underbart glädjande ord, aktiviteter, nya uppdrag & bokningar. Djupt tacksam över dagen som var utan förväntan men som gav tiofalld - ska jag nu vila ögonenKiss Herre gud så bra det kan bli när man lär sig lägga fokus där man skaWink

Missa inte din bonus från mig- Enkelt kan du klicka dig in på snyggaste partyblusen - i samarbete med Nelly.com

PARTY BLOUSE

DIREKTLÄNK