Jag må ha svart som favoritfärg och älska svarta festliga kläder som partyblusen i mitt föra inlägg- finns HÄR Men det finns vissa favoritsaker som bör hålla sig ifrån den svarta färgen..
När telefonen strular ni vet man ser inte avsändare och och man ser inte bilder- tja då kan det vara ett tecken på att nått större kommer att hända..Sealed Efter en strulande tid så färgades skärmen på min telefon svart och var stendöd- jag menar stendöd .. Ja mina v'änner i nöden prövas man- förr har jag blivit skogstokigt irriterad - men det är just det- irritation liksom andra tillstånd löser inte någonting.
Så även om irritationen gnagde i bakhuvudet och ville ta över så fick den inget fäste. Jag är nte benägen att låta den känslan ta överhand helt enkelt- jag är mer benägen om att hitta möjliga lösningar. Så telefonen fick vara i sin svarta svepnat och jag var i min arbetsglädje.  Så mycket bättre val. Dock blev det utrymme under kvällen att kontakta phoneix- och yes- kanske var det magi , vad vet jag men det svarta blev rörligt och levande om än opålitlig. Målsättningen är nu att rädda bilderna - sen så kan den svartna igenSmile Så svart i alla ära- Min iphone vill jag allt ha mer liv i.Smile

Dags att börja förbereda sig på en ny telefon- 7 el 6 ?

 

Finaste Göteborg bjöd på en heldag idag- och arbetsmiljön var mycket god. Även en spåvagnstur bjöd dagen på och jag tycker allt att det är något visst med att åka spårvagn- det ger mig en good feeling.Kiss

 

Sumerar dagen och känner mig lyckligt lottad genom dagen.

Kram A.