Vilken fredag! Kiss Vem har sagt att arbetsmiljön inte spelar någon roll?? Sen vad som är den bästa miljön för var och en av oss är nåt annat. Bra att sätta detaljerna för sig själv vad som är god och mindre god arbetsmiljö. På det sättet tar du reda på avd som passar dig egentligen.. Iallafall kan jag säga att när vårsolen lyser över vackra Göteborg är det miljö som passar mig fin fintKiss

 

Vatten sol och storstad- tja en njutning av miljö denna förmiddagKiss

Det är något visst med första vårsolen- fler leenden och mer glädje- kanske beror det på att solen påverkar det egna sinnet till mer öppenhetKiss I vilket fall njöt jag idag i fulla drag av flödet av folk

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Reflekterade idag över hurvida antal personer i mötet kan påverka utfallet eller ej. Låt säga att du förmodat att mötet är mellan 4 ögon men istället blir mellan fyra personer.. påverkar det dig i tal, nervositet och kroppsspråk. Jag tror att det kan påverka, oavsett möteskategori. Mitt tips öva upp din flexibla ådra och även din självkänsla så att alla möten ger dig det bästa SmileKiss

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Bästa inspiration ikväll hos Skavlan ikväll..

..camilla Läckberg! Jag gillar henne, följer henne bla och hon bjuder på så mycket klokheter i sina inlägg. Att våga sticka ut och följa den egna känslan oavsett vad andra tycker- yse- hon e grym!! Missade du, så rekomenderar jag stort i att se reprisen! Ämnen som bla passerar förbi är hur Camilla blev författare, barnuppfostran & uppvaktning. Camilla vet vad hon pratar om och hon gör det så bra!! SmileKiss

Mer gott idag bla postpaket med mer i svart ..och zebra.. och grönkålschips! mer om detta imorgon- nu är klockan slagen för sömn- tidig uppstigning imorgon Man måste alltid offra för att vinna..Kiss)

Kram A.