Vi skaps alla som olika unika individer - alla också med olika förutsättningar i bagaget. Likaväl vad gäller vårt genetiska som sociala av. Dock hänger det på oss själva hur vi förvalatar och utvecklar vårt arv. Jag menar bagarens barn behöver inte bli bagare bara för sitt sociala arv, det genetiska arvet hos bagarungen kan göra sig så mycket bättre i en annan roll. Därav gäller det återigen att lyssna in alla för dem de är och inte förmoda att alla ska vara stöpta ur samma urna och göra samma saker. 
Två av fyra döttrar vblev fotbollsspelare- hur jag än har försökt med de andra två- (var ju så nöjd med träningsformen för barnen)- så var fotbollsplanen inte deras grej..UndecidedKiss

Olika förutsättningar kan göra att vi har olika lätt/svårt för att bibehålla regelbundenheten i olika aktiviteter som vi tar oss för. Jag tror att få människor skulle neka till att vilja ha en lagom muskulös kropp och en grundkondition. Regelbundna träningspass 30-60 minuter ett par tre gånger per vecka vad gäller låg och högintensivträning kan göra gott för det målet. Kosten kan givetvis ocskså påverka.

Hur kommer det sig att de flesta- jag likaså i nuet ändå inte är där???? Vi har olika förutsättningar att ha rörelseglädje som något naturligt i våra liv. Några har med sig det från barnsben och några, som mig har inte det..

1-3 år tar det att göra sig av med ett invant beteende- soffhäng- till att sätta ett nytt- rörelseglädje- och få det regelbundet med automatik- 2-3 ggr/vecka. Under 1 - 3 år behöver behöver lågan vara brinnande för att du ska klara att ta dig till det där nya regelbundna beteendet som du vet ger dig det resultat du vill ha. Hur får man då attraktionen att fortsätta när det gamla beteendet vill slå till? Olika sätt för olika individer så klart men helt klart är att delaktighet atrraktion, värdefull, uppmärksamhet, bekräftelse bli sedd är några ingredienser som påverkar.

Vill du nu som jag råda bot på de extra kilona , konditionen eller bara skaffa dig regelbunden rörelseglädje? Bjud in dig själv till ett gym - klasser för olika intressen och träningsformer likaväl som cirkelträning seniorträning mammaträning mmm erbjuds. Ett steg in du är en bra bit på väg..SmileKiss

 

Det var längesen jag kände en atrraktion för denna sortens lokal- men här är jag nu- så härlig känsla där enkelhet lugn no stress möjligheter och välkomnande attraherar mig stort.Kiss

By the way så ligger attraktionen fortfarande i att förändra de svarta till ljusare strån- och tja- lite röd/orangeskiftning känns levande vårfräscht och faktiskt i nuet väldigt mycket jag.

Var sak har sin tid- lägg det gamla svarta bakom och var idet ljusa av dagen- Morgondagens ljus eller mörker tar man då

I det tänket kan det också vara dax att tänka på att byta ut vinterskorna mot ett par vårfina sneakers- I love it!! Länk till finaste sneakers HÄR i samarbete med Zalando.se Gissa mina favoriter??Kiss

Kram A.