Har du någon gång haft saker på vift som du inte hittar? det har vi ständigt i det här huset. kan ju bero på mig som vuxen som knör in ngon bra ha sak i ett skåp eller en låda i väntan på användande ..Wink Och sen när det är dax-Tja, saker har knöts in utanför min pryl i lådan eller skåpet och minnet vart jag la den har bleknat... Känns det igen?Kiss Ibland skulle jag tom kunna kalla mig för sakletare- ständigt på jakt efter något som är på vift här hemma. Mer positivt kan jag stärka mig med att vi har en bra spridning på våra ting!Smile Jag föredrar helt klart det sista.Smile

Dock kvarstår hur jag förhåller mig till detta- I vissa lägen kan det så klart hetta till- men allt som oftast så är jag mer lugn. Sakerna kommer komma fram om än i sista minuten så kommer de finnas innan de ska användas. Så jag brukar släppa letandet och koncentrera mig på annat. Det funkar- tanens kraft är outstanding- testa den gärna!

Förvaring hemma hos oss i ett skåp längst in.... hm- helt bortglömnd .. Så ett av dagens mål blir sortering av innehållet- undra vad som finns iKiss  Bästa är ändå att perfekt är inget jämnt mått- vi har olika gräns till det ordet - så I'm good enough och lite oreda i lådor och skåp ingår här.Kiss

Kvarstår gör dock ögonen till ovanstående.. hm Ska man snorkla behövs jubägge delarna.. hm

Släpper och går ut i dagen - mötes dag på agendan där alla dörrar står öppna- mer om detta vid ett annat tillfälleKiss

Kram A.