Den som aldrig vågar chansa den kan knappast vinna. Och frågan kan så klart vara vad att vinna. Det glödande målet fyllt av känsla- mer än abstrakta ting- en drivkraft. 
Så klart att det kan vara svårt att våga förlita sig på sin känsla- men övnings ger färdighet även här. Reflektera vad du känner i olika situationer och vad du kan förändra. Så är du en bra bit på väg.
Det finns allt som oftast alltid möjlighet till förändring- du väljer själv om du vill se och ta den möjligheten.
Idag har jag njutit av härliga göteborg både inomhus och utomhus. Jag har stegat mig fram och ikväll har jag reflekterat över min känsla av dagen. Och YES!!! You never know before you do. Learning is for everyoneSmile Yehaa! Lärdomar är livet eller livet är fyllt av lätrdomar- Hur som fyll dig med dem!Kiss

Från morgon till kväll i zebrarandigt - coolaste t-shirten från styleshop.se 

Imorgon nya stegSmileSmile Vart stegar du?Kiss

Kram A.