Ny kunskap att lära in tar så klart energi. Ibland tappar jag och många med mig att en daglig rask promenad kan göra gott och välmående för många delar i livet. Sömn inlärning och fokus påverkas lika gott som kroppen i övrigt av rörelseglädjen en halvtimmes raskt stegande gör. 

Jag har valt mina steg medvetet och de där raska promenaderna gör sitt till att veckans nya kunskaper nu börjar sätta sig. Yeehaa!!Kiss 

Återigen kan jag stå bakom att det enkla ä bland det bästa! Nya promenadstrå med ögonen öppna ger nya njutningsfulla vyer- såklart väljer jag själv hur öppna o mottagliga ögonen ska vara. jag kan välja att bra se den gråa röken av avgaserna eller som idag njutningen av de åldrande kullerstenarna. Jag valde det sistnämnda..Kiss

Sen handling på Ica ikväll då veckan bjuder på middag för ett gäng powerwomen. Jag är ju den eviga tidsoptimisten  men kände att handling får bli idag och städning imorn- för imorn kväll har svårt att räcka till bägge.

Nu blir det istället att släcka för bra sömn inför stegandet tidigt imorgon bitti. Vilket gör gott inför morgondagens övriga uppgifter.

Kram A.