Ordet vardag kan motsvara det gråa för en del- men vardag är för mig det jag gör regelbundet under veckorna. Ibland byter jag struktur- Rekomenderas emellanåt. Så bra att byta hjulspår få nya inputt. jag är övertygad om att vi alla har en vardag varesig vi talar o den eller inte. 

Att vara entreprenör ha förmånen att arbeta hemifrån är lika mycket vardag som att gå iväg till arbetet 9-5, bara olika livsstilar.

Veckan har hittills passerat med så mycket ny kunskap och en regelbunden inlärning. Det var längesedan jag peppade mig själv fylld med med så mycket nytt. Läskigt? Tja- finns alltid en frågan hos mig själv vid nytt lärande om jag kaommer klara av det, eller om jag kommer vara den förste som har stopp med att lära in just detta. Spännande? Japp!! Att gå i samma banor förlänge kan öka risk för mer avveckling än utveckling och att lära nytt är för mig spännande och utvecklande. Där håller jag mig fast!

Regelbundet lärande i en vecka tar också tid och energi- Så den planerade middagen för mina väninnor igår kändes som om jag hade svårt att få till - dock tillhör jag den kvoten människor som gör det som krävs för att få till - att avboka - när det får stå för den andra kvoten. 

I torsdagskväll var istället bordet dukat och maten inköpt. Fredagseftermiddag vid hemkomst blev middagsförberedelser och ombyte- och yes det blev bra!

En ny variant av kycklinggryta med kokosmjölk sambal paprika brockoly blev faktiskt riktigt god till det ris och rött vin. Kladdkaka med hallon och grädde efter. Mycket babbel små tävlingar och ett gäng riktigt härliga skratt- blev superduper. Tänk att det enkla gamla käöksbordet kan bjuda på skratt ända in till småtimmarna.  

Av djupet av mitt hjärta - tusen tusen tack ni som bidrog till detta och som valde att uppvakta mig till mina 50+. Skratten ni bidrog med igår har jag kvar inom mig idag och är tacksam över!Kiss

Kram A.