På gott och ont i teknikens utveckling kan vara att vi ibland drar oss för att komma upp ur helgsoffan och dra ihop små sittningar. Det är ju egentligen enkelt och roligt. Och tiden i anspråk avgör vi ju helt själva.

Igår var jag bjuden till toppen på berget på en sittning med för mig helt okända kvinnor- och ändå bor vi i samma kommun allihop . Så trevlig kväll! Värdinnan själv - en fantastsk glad och härlig kvinna bjöd på såååå mycket gott. En gryta med kryddor av kanel och kardemumma bulgor och sallad till det. Dessrt- Inbakad brie med annanas och valnötter- Herregud - jag är mätt fortfarande!! Så otroligt gott!! Kan säga att jag har att lära av väninnor som enkelt slänger ihop sånna här saker. För mig krävs lite mer - 2 kastruller på spisen och jag blir gärna stressad..Wink I vilket fall blev kvällen fylld av så härliga samtal - så himla trevligt. 

Frågan är om detta kan vara den godaste desserten ever.. Brie annanas valnötter i smördeg- såååå mumsigt gott!!

Visning av våtrens trender inom heminredning - så mycket fint och yes- mitt svarta jag håller- I'm glad!!Kiss

Tusen tack säger jag till fina roliga värdinnan som kan kanske ha kommunens fräckste lägenhet i vår kommun!

Tack för en supertrevlig lördag!

Kram A.