Med mars månad börjar födelsedagsbarnen bland mina nära och kära. Vissa år har det firats flera födelsedagsbarn per vecka. Och med födelsedagsfirande kommer också paket och presenter. Även om jag älskar presenter, så är det ibland lika svårt att finna den där pefekta gåvan att ge bort, lika väl som det kan vara såå svårt att komma på något att önska sig. Det är kul att ge och också mycket roligt att själv föräras en överraskande paket.Visst kan tyckas när man är 50 att allt är onödigt att jag har allt. Visst kan tänkas att det ligger lite i det- dock älskar jag ändå den där överraskande känslan av att någon uppvaktar och överraskar mig med present.  

En klar favorit förärad i tanken till den där omtänksamma kollegan som hör av sig till dig när du minst anara,för att kolla hur du mår, den där kollegan som alltid bjuder på en hjälpande hand, den där bästa kollegan som vill dig väl- visst är tavlan perfekt att överraska henne med?

Har du också någon eller några som du vill överrska med present framöver. Eller kanske vill du överraska dig själv? Nedan har du världens finaste tavlor- såååå fina och såååå tänkvärda. En riktigt fin persnlig gåva att överraska någon när och kär med. Du designar alltså tavlan själv av ord. Antingen väljer d någon av de redan färdiga designer som finns på sidan och stoppar n årtal namn eller annat ord som gör talan peronlig till person. Eller ocså kan du faktiskt designa en helt egen personlig ordtavla! Sååå coolt!!

Tavlan blir ju som en alldeles fantastisk affirmation att värje dag få input från till att stärka sitt fantastiska jag- fantastiska ord på en personlig fantastisk gåva! den bästa överraskande presenten helt enkelt! Vem designar du en tala till?Kiss 

Sponsrat inlägg i samarbete med taveldesign.seKiss

Kram A.