Jag känner människor som beklagar sig för allt och jag känner människor som aldrig fäller en klagan, hur ansträngande livet än kan vara för dem. Visst är det märkligt? 
Jag är inne på en andra utbildningsvecka- heltid pendlande. tonårsungar på hemmaplan.. Mina funderingar under dagarnas pendlande gått till alla oss ensamstående mammor som arbetar heltid och hemmavid har ansvar över barn som ensam vuxen i vardagen. Vi är ett enastående släkte! Att vara ensamstående med barn i vardagen är som att driva ett företag- Alla yrkesroller ingår- inköpare lagerarbetare- chaufför-ekonom- kock osv- samtidigt som vi har våra vanliga arbeten. Grymt jobbat alla enastående singelmammor!!KissKiss

Jag tror på bredden av kunskap och valet av det jag gör dessa veckor bygger på väl medvetet val. Jag tror också på att känslan leder oss rätt. Att låta den egna känslan vara en god och väl vägvisare gör att det kloka valet ligger hos dig själv och ite hos andra. Ingen annan kan leda dig så rätt som du själv- Vi andra ska istället vara stöd stöttning och pepping i ditt egna val- det är då valen blir de bästa för den egna utvecklingen och potentialen. 
Jag är glad och tacksam att jag haft och har modet att öva mig till att lyssna på min egna känsla. För det kräver sin övning och regelbundet arbete att våga vara modig att lyssna på sig själv. det är då man övervinnan rädslan för att den egna känslan inte är den rätta.Kiss 

Att bredda sina kunskaper är bra - även om det för stunden kräver sin energi. 

Tacksamt är att en dag som denn amed lååång dag av lärande komma hem till färdig middag-och god fisk dessutom! Bara att sätta sig att äta! Tack mammaSmile

Nu tar vi igen oss i soffan med våra digitala enheter- jag fixar kundmail och beställningar, barnen fixar skolarbeten samtidigt som vi myser i soffan. Och strax är det läggdax. Dagarna är varken längre eller kortare i nuet- det är bara jag som prioriterar annorlunda. Ni vet vi har alla ett val att stoppa in det bästa innehållet i vår egna tid Kiss

 

Imorn kör vi igen- barnen och jag- mot mer kunskapKiss

Kram A.