Om du någon gång har lyssnat på Wahlgren och Wistams pod och gillat vad hört?- Tja då förstår du säkert att jag har skrattat näst intill konstant i 2 timmar. Wahlgren och Wistam levererade enligt förväntan en riktigt kul livepodcast på Lorensbergsteatern i Göteborg. Faullsatt med stor majoritet kvinnor i publiken gav de av sig själva sitt liv och sina erfarenheter på samma sätt som när man lyssnar i lurarna.Vardag och glamour blandas på ett galet bra och roligt sätt ur alla tänkbara och otänkbara situationer från livet. För mig mig har Wahlgren och Wistam stort underhållningsvärde-För dig med??Smile Har du inte inte lyssnat- Då är det dax!Kiss

Att jag har väninnor som oberoende veckodag tar tillvara de möjligheter som bjuds för att uppleva trevlighter- är en stor förmån! 

 

Redan innan föreställningen infann sig glädjen och skrattenKiss

Det är något magiskt med fullt hus på Lorensbergsteatern- stämningsfullt som attan och idag också en storskrattande publik!

En afton utöver det vanliga- så kul!

Kram A.