Valborgsmässoafton idag. Våren ska nu vara här på riktigt- eller hur? fast minnet säger mig att det är många valborgsmässoaftnar som vinterjackan åkt på.. Fast jag har också minnen från min ungdom med extrem valborgsmässovärme och sommarshortsen på- så det där med "aprilväder" talar för sig själv när det gäller denna dagen. Och imorgon är det ny månad- med bara sol och värmeKiss

Ett ännu ljusare minne är valborg för 6 årsedan, då vi flyttade in i vår centrumlägenhet. En valborg fylld av flyttkartonger, och mitt i allt uppdukat middagsbord för stora och små. De flesta av flyttkartongerna är upppackade, men de finns allt några som är kvar.. Visst är det märkligt 6 år senare är innehållet varken upppackat eller slängt- hem ljuva hem. Att slänga hela ting går bort för mig, och minnet sviker mig vad som är i, så tja de där kartongerna får stå kvar ett tag tillKiss

Valborgsmässoelden och sjunga in våren- vid fin väderlek en trevlig aktivitet, och vid regn och rusk- hujeda mig! På valborgsmässoafton vill iallafall jag, likt Astrid Lindgrens Madicken ha både vårskor och vårkläder på! Nedan ser du mina vårfavoriter- direktlänkarna under bilden och du kommer till prislappen och kan också klicka hem dem enkelt- Svart och guld- yehaa! Till det funkar fina pasteller som puderrosa och ljusblått- URSNYGGT till ett par slitna jeans- eller vad tycker du? 

Vilken av mina vårfavoriter på bilden tycker du är mest prisvärd? Berätta gärna i kommentarsfältetSmile

Och jag måste säja det igen- det där med lediga dagar och ställa klockan- gå upp egen tid i ettsovande hus- I really love it- det gör min dag liksom, Då spelar varken halvkassa telefoner eller annat någon roll. Att vara ett med sig själv en vaknande morgon i en nyvaknad stad- WOW!

 

VÅRTRENDER

Striped Bag | Earrings | Sunglasses | Black Jeans | Jeans | Black Top | Blazer | Blue Frill | Pink Twist

Välkommen vår & grattis säger vi idag till vår konung!

 

Kram A.