Lediga soliga dagar- visst är det ljuvligt - våren är äntligen här. Vår förresten- på vår balkong var det högsommarvärme idag- nya dynor och lite avtvättning där ute och sen en liten tupplur- genomsvettig- sååå varmt. Men som jag har längtat efter värmen!Kiss Dock väl påmind också av att lite mer ansträgning i att undanhålla mig från snabba kolhydrater och istället satsa på mer rörelseglädje...  
Det blev att ta fram almanackan och schemalägga igen.. när jag har det i almanackan - fungerar det- och när jag inte har det där fallerar träningen direkt. Nån som känner igen sig?Wink Välmåendet är större med lagom mängd rörelse än utan så nu kör vi- almanackan i fokus! 

Sen var det det där med midja- jag tillhör de där mer raka personerna- inga direkta insvängningar inte ens när jag varit som smalast. Har många gånger förundrat mig på hur andra kvinnor kan ha fina smala midjor och bredare höfter. Vilket i mitt tycke ser mycket mer kvinnligare ut än att vara rak över det partiet.
Går formerna att påverka tro? Tja. det vet jag ju inte förrän jag har försökt - eller hur? Därför tänker jag testa 
waist trainer. Och samtidigt ska jag visualisera mig själv med smal midja och breda höfter - de nSmilei!!   

Waist trainer är en slags korsett som bärs för att svarva till kroppen. Och jag är väl villig att prova!Kiss Så här är den min nya svartaSmile

Det är ju inget obehag att bära den under kläderna och inget som skadar min kropp- så välkommen vår nu siktar vi in oss mot sommar med mer former. Och ett kvinnligare jagKiss

(sponsrat inlägg)

Kram A.