Tidiga måndagsmorgnar ser förmodligen olika ut hos dig och hos mig. Här, tonåringar & jag som kamperar i badrummet och sen iväg. De till skola och jag till dagens uppdrag. 
Kan charmen finnas där en måndagsmorgon när en hel vecka ligger framför? Absolut! Välj leendet mot veckan, välj leendet mot dig själv och det som ligger framför.

Alltför många suckar under måndagsmornarna för att en HEL vecka ligger framför. Kan tipsa om att veckan kommer aldrig tillbaks - både dina och mina veckodagar är färskvaror- de förbrukas och kan inte återuppstå. När de gott till historien kan inte innehållet ändras. Så om måndag kan få ordet charm framför sig och tanken på att det är min vecka- vad händer då?
Om nu det är just arbetsdelen av veckan som är boven till suckandet , så kan jag tänka på den fria tiden så som raster luncher och tid efter och före arbetstid- Hur tar jag dem tillvara så att veckan får sin charm?

Valet är ju vårat egna- men att sucka sig igenom en vecka som är en del av mitt liv med min chans att påverka- tja, det är väl ändå lite tokigt.

Jag vet av egen erfarehent att man kan både var låst i sitt tänk. Rondellkörning varv efter varv finns också bland mina erfarenheter. 
Gör en lista på allt det du gillar- stoppa in saker från listan på dina lediga tider. Typ 3 om dagen. Det innebär att listan måste bestå av för dig njutningar med både längre och kortare tidsåtgång. 
Schemalägg gärna dina njutningar så du vet avd du har för njutningar att ta del av och när. Då är chansen så mycket större att de blir av och blir fylld med god energi.

När du fyller dig med njutningar och god energi kan bägarna blir mer jämna och suckandet kan därmed minska. En kommande vecka kan du ses med spänning och glädje på. Jobbet att vända suckande mot spänning och charm är ditt- och du kan nå dit. En 20 minuterspromenad/ dag kan också ge nya tankar till nya njutningar- endorfinkick= problemlösarhormon.

Sist men inte minst- sätt ansiktet mot spegeln och ge dig själv ditt bästa leende- för visst är du värd det!Kiss

Ta vara på din vecka!

För mig fås nytänk av powerwalk vid vattendrag- och jag är tacksam över boende med den miljön runt om. Här Aspens njutnng!

Kram A