En ungdomsperiod och större delen av mitt vuxna liv med massor av acne till och från i ansiktet, har satt sina spår. Ärren är många och delvis ganska så djupa. Acnen har också satt sina spår i mitt inre och jag ser med beundran fortfarande på alla er med så kallad "persikohy", oavsett ålder.

Idag är jag starkare i mitt mentala jag än jag var tidigare i livet- allt som oftast tänker jag inte så mycket på mina ärr- dock finns de där av ändå en negativ klang av mig.

Jag är noga med min hy och använder kvalitetssäkrad hudvårt både vad gäller rengöring återfuktande och skyddande mot farliga uva/uvb strålar. Jag ger huden doser av extra c-vitamin med jämna mellanrum och även prudukter som ansiktsmask och skrubb regelbundet som gör rent, exfolierar på djupet. Det påverkar min hy gott och ger en fin lyster och känsla i huden. Väl värt för ALLA oavsett ålder eller ärrig hy att använda sig av kvalitetssäkrade hudvårdsrutiner! Var rädd om er hy!

Dock finns mina gamla acne ärr kvar.. men numera i dämpad form- jag anväder idag  Eco Masters Dermaroller mot ärr - WOW, vilken produkt!!

En gång i veckan drar jag dermarollern och dess nålar i olika riktningar på min hud och mina ärr, vilket stimulerar huden till en slags läkningsprocess. Eco masters Dermaroller kan bidra till att reducera och ta bort ärr på ett naturligt sätt och har verkligen påbörjat detta på min hudSmileKiss  Ni som också vill testa vad denna fantastiska produkt kan göra på er hud - Ni hittar Eco Masters Dermaroller mot ärr här


Gjord och utvecklad för att bidra till att ta bort ärr, åldersfläckar, få bort bristningar och solskador- Eco Master Dermaroller ökar hudens föryngrande kapacitet. Att användningen också förbättrar blodcirkulationen samt hjälper huden att reparera och förnya sig naturligt, känns suveränt.

Hittills är jag grymt imponerad av denna ECO Master Dermaroller och dess resultat på min hud!!Kiss Nöjd känsla skapar vidare intresse - eller hur?Kiss Ni hittar fler produkter från Eco Masters på leluna.se

Jag ser redan fram emot nästa användande och resultatet av mer läkning och reducering av min ärriga hy på ett naturligt sätt! Detta samarbete med Leluna känns extra kul - då det ger möjlighet för alla oss med defekt hud en stor möjlighet till reducerat resulta av den - Tusen tack för det!!Kiss

 Kram A.