Jag sitter på min oas- denna tidiga lördagsmorgon- Faktiskt är jag stolt över mitt mästerverk balkong.Egenhändigt målade lastpallar och eget kombinerade kuddar och dynor och Balkongen känns super. Min arbetsinsats har också gett så många fler platser än innan. Superduper! nu kan vi både sova slappa äta och umgås med flertalet gäster här ute. Bara Elgrillen som saknas. 

Idag är det morgonstund vid tangentbordet på balkongen- vilket väder vi harKiss En riktigt skön sommarmorgon himmeln blå och solstrålarna strålar. Fåglarna kvittrar och Lerum börjar vakna sig till liv. Livet är och nu så väl värt att ta till vara- vad vet vi om imorgon? Faktiskt ingenting

Jag tror inte på att vara i farten jämnt- jag tror på att stanna till att lyssna in andra men framför allt sig själv. Varför kör jag på i 100? Har du ställt dig den frågan- Är det "att vara bäst som drar? Tänk om om lugnet likaväl i så fall kan bli den bästa drivkraften.

Liv föds och liv försvinner its the same everyday. Men vi lever som om vi borde vara odödliga - eller?  Det finns alltid så mycket mer av dig själv att lära känna än där du är..

Bakformarna står redo i köket - dags för storbak skulle man kunna tro - och tja, på sitt sätt- Linnedukarna är också på och dukningen ska snart ta fart- imorgon blir det konfirmation. En stor dag för min flicka lika väl för övriga konfirmander. 

Nu mer kaffe lite visualiseringar och inandning av här och nu. - Så tacksam för min oasKiss

Njutning kan vara så mycke mer än lyx och glamour. Framgång kan vara så mycket mer än att vara bäst. Det givna och planerade kan raseras från en sekund ill än annan. Låt förväntnngarna vara och låt istället känslan av livet som det är känna av dig själv. Livet pågår och det gäller att förhålla sig till detKiss Jag tror att framgångens baksida är vår tid-så ta den istället tillvara- jag den inte utan stoppa in det bästa innehållet för dig själv i den - så ofta och så länge som möjligt- Tiden blir då din vän och att vara här och nu istället för där långt borta.

Kram A.