Det där omöjliga, det det är som bara var för andra i en helt annan livsstil än din egna. Egentligen en fördömning om dig själv. Om någon annan lyckats i någon annan livsstil finns det också möjlighet för DIG att lyckas i din! Kiss

Idag lyser de mot mig i sitt röda sken - mina fina röda små minitomater- detta till trots att hag inte besitter "gröna fingrar och inte har varken trädgård eller växthus. En enkel balkong och tomatplanta från Ikea - och tomaterna går att plocka även på min balkong i min livsstil. I enkelheten fungerar mycket mer än vi tror! Try it!

Nedan finner du finfin inredning och dekoration från Ellos- direktlänkar under bilden och väl värda kika in på- de gynnar både plpånbok och hemmet!KissINREDNING ELLOS
Ampel | Lampa | Kuddfodral | Timglas | Lyktor | Radjur | Poster | STHLM Poster

 

Tillbaks till mina tomater- röda fina små söta tomater- såklart er de mersmak till fler fina plantor på mitt lilla planteringsbord- Ny hobby??

Man vet aldrig resultatet förräns man har prövat..Smile

Kram A.