Min glada lilltjej- idag lite större än då men fortfarande- en glädjekälla. När syrran är i Grekland kamperar vi själva ihop denna regniga vecka- mysigt!!Kiss


Såklart är jag inte opartisk men detta är en fantastisk tjejKiss

Att överraska någon annan människa i positiva termer och du kan vara den som gör den andres dag. Goda överrasknngar kan vara mer än glitter guld och kostsamma saker. 
Guldet som glimmar är inte alltid mest hjärtliga- eller? Jag menar om du överrskar en annan för att den är den och inte för att den gör det du vill- ja då har DU kommit långt. Att den andre också känner det hjärtliga bakom i det enkla i din överrskaning. Guldet som skulle glimma blir inte glimmrande om du överrskar för egen vinning skull.

Utflyktsdag i skolan, studenter för en del- och fröken väder spökar som aldrig för i denna del av landet- lätt att hänga läpp och låta den negativa energin frodas. Fyll varandra med gott- så det finns att ta av. 

Vad är det fantastiska med människorna i din närhet?

När berättade du detta för dem senast?

När kan du säga det igen?

Kan du finna fler fantastiska egenskaper hos dem?


Det enkla till utflykten med en överraskande påminnelse - så viktigt och så bra och givande- Ingen kan få för mycket påminnelser om sitt fantastiska jag- snarare tvärtom.

Vad händer med dig när du är i en omgivning som får dig att känna att du felar?

Vad händer med dig när ingen påminner dig om ditt fantastiska jag?

Lika grått och översvämmande som vädrets regndroppar denna dag kan alla känna sig ibland- låt dg själv och de runt dig påminnas om de ljusa hos var och en av er idag istället.

DITT FANTASTISKA JAG- HAR DU UPPMÄRKSAMMAT HENNE/HONOM IDAG?

Kram A.